Adrian Minune, în același club cu Mario Fresh și Jador, în noaptea încăierării! Cum de a scăpat „neatins”

 

Adrian Minune a petrecut de zor, în același club cu Jador și Mario Fresh, în noaptea în care cei doi artiști au fost cotonogiți de patru indivizi. Și chiar dacă se aflau în aceeași incintă, manelistul a reușit să se țină departe de scandal și s-a distrat până dimineața.

După ce au trecut câteva zile de la bătaia încasată de Jador și  Mario Fresh, s-a aflat că Adrian Minune a chefuit în același club cu cei doi maneliști. Modul în care acest detaliu a ieșit la iveală, a fost prin intermediul a două vedete de pe TikTok care s-au pozat în același loc, atât cu Adrian Minune, cât și cu Jador.

Imediat după scena violentă, Jador a mărturisit că agresiunea celor patru indivizi a fost din neant, fără să aibă niciun motiv concret. Și în timp ce manelistul spunea că bătaia a venit din senin, mai mulți martori oculari îl contrazic și prezintă o altă versiune.

„S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră”, a fost explicația lui Jador.

Potrivit declarațiilor unor persoane care s-au aflat în același club cu cei doi artiști, Jador ar fi flirtat cu iubita unuia dintre agresori. Enervat la culme de îndrăzneala manelistului, acesta împreună cu alți trei amici, au decis să îl urmărească și să îi dea o lecție lui Jador, însă din încăierare, cel mai “șifon” a ieșit Mario Fresh care a fost prins la mijloc.  

Și chiar dacă se afla în același club cu ei, Adrian Minune a scăpat de scandal. Iar cea mai simplă explicație care sta la baza „norocului” manelistului este faptul că acesta a preferat să se distreze doar la masa lui, cu oamenii pe care îi cunoștea, fără să se bage în seamă cu alte persoane din împrejurimi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest