Adrian Minune încasează legal banii de la evenimente sau nu? Amănunte incredibile din viața de lăutar: “Dacă scoate un cuțit…”

 

Este unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele și unul dintre fondatorii genului, astfel că numele lui Adrian Minune este unul cu o mare greutate în industria muzicală din România. Cu mii de evenimente la activ, mulți s-au întrebat dacă “taie chitanță” pentru încasările de cântările pe care le are. Invitat în cadrul unei emisiuni TV, artistul a dat cărțile pe față și a oferit și amănunte incredibile din viața de lăutar.

Multe s-au spus și multe s-au scris despre legăturile lui Adrian Minune cu lumea interlopă, dar și despre sumele colosale de bani pe care le-a câștigat din anumite evenimente. Sume care nu ar fi fost încasate tocmai… legal.

Adrian Minune încasează legal banii de la evenimente sau nu?

Adrian Minune a mărturisit că pentru fiecare eveniment la care care cântă taie chitanță, având chiar până și contracte tip cu poza sa pe chitanță. Mai mult decât atât, potrivit spuselor artistului, a angajat și o contabilă care să se ocupe de toți banii care îi intră în conturi.

Mai sincer ca niciodată, Adrian Minune a mărturisit că banii pe care îi încasează din bacșișuri sunt la negru și nu are cum să taie chitanță pentru ei. Tot despre acest aspect, manelistul a spus că au existat anumite situații în care banii care i-au fost dați, i-au fost luați de aceleași persoane sub forma unor amenințări cu moartea.

”Da, tai chitanță la evenimentele la care cânt. Ăsta este adevărul. Da, tai! Am contracte tip care au poza mea pe acele chitanțe, am contabilă care se ocupă de tot ceea ce încasez, dar aș vrea să-mi spuneți dumneavoastră cum să fac cu bacșișul? Cum să-ți tai chitanță pe bacșiș? Cum pot să fiu legal? Acum, dacă iau de la un mesean, un spectator, un client, un om, zece mii de lei treaz și beat își aduce aminte și îmi cere banii înapoi, eu sunt obligat să-i dau, pentru că dacă scoate un cuțit sau orice, de frică îi dau orice. (…) La noi se mai procedează așa, cu toate că eu nu cotizez, nu dau înapoi, pentru că nu mă sperii așa repede, dar se poate întâmpla chestia asta, cum s-a întâmplat cu alți colegi de-ai mei. Se cere bacșișul înapoi, dar nu vreau să dau nume”, a declarat Adrian Minune în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest