Adrian Mutu a intrat în gura „lupului”. Cristian Țopescu: „Pot să spun doar că nu are bun simţ”

 

Mutu a avut parte de o carieră înfloritoare. A trecut de la extaz la agonie, iar acum a intrat în gura lumii. Cristian Ţopescu îl critică dur pe fotbalist

Un adevărat talent, „Briliantul” a avut parte de o evoluţie uimitoare. În 2000, fotbalistul a plecat de la Dinamo, să facă furori la Inter Milano, la Verona, la Parma şi în cele din urmă la Chelsea Londra, unde a câştigat sume de bani la care nici nu ar fi putut să viseze. Din păcate, Mutu n-a reuşit să controleze lucrurile cum trebuie şi a pierdut contractul cu Chelsea. Cristian Ţopescu a fost destul de dur la adresa fotbalistului:

"Odată ajuns la Chelsea, i-a căzut în cap un imens sac cu bani. Cu aceşti bani a ajuns la cocaină, la celebrul scandal şi uite aşa a ajuns să rămână fără contract la Chelsea. Practic, aşa a început declinul lui Adi Mutu. Şi-a revenit apoi, s-a întors în Italia, dar după puţin timp a fost prins din nou cu nişte substanţe", a spus comentatorul pentru Spynews.

Cristian Ţopescu a avut grijă să-l comenteze pe fotbalist chiar şi dincolo de performanţele sportive: "Despre omul Adi Mutu, nu mă pot pronunţa prea mult. Pot să spun doar că nu are bun simţ. În sensul că, dacă l-ar fi avut, n-ar fi căzut pradă acestor ispite, din afara terenului de joc şi nu şi-ar fi ratat cariera".
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest