Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Alexandra Dinu. Ce dezvăluire a făcut despre ea: „A început o nouă relație”

 

Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au căsătorit în urmă cu aproximativ două decenii, însă căsnicia lor a fost una de scurtă durată. Fostul fotbalist a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de actriță.

Când avea doar 20 de ani, Adrian Mutu s-a îndrăgostit iremediabil de Alexandra Dinu pe care a cunoscut-o când ea a venit să-i ia un interviu. Cei doi s-au căsătorit foarte repede, însă căsnicia lor a durat doar doi ani.

Adrian Mutu a vorbit despre divorțul de prima lui soție. „Ne-am căsătorit repede, pentru că a fost o iubire fulgerătoare de adolescenți, de copii. Nu mai țin minte cum ne-am cunoscut, cred că a venit să-mi ia un interviu despre mașini și am ținut legătura. N-am stat prea mult pe gânduri. A fost o relație scurtă. A durat aproape 3 ani din care a ieșit acest minunat băiat al meu, Mario, de care suntem bucuroși și mândri amândoi. Uitându-mă înapoi, cred că un băiat la vârsta aceea ar trebui să-și trăiască viața”, a spus Adrian Mutu. 

Cât despre eșecul căsătoriei, fostul fotbalist susține că la vârsta aceea trebuia să cunoască mai multe fete pentru a avea mai multă experiență în relații. Adrian Mutu consideră că faptul că erau foarte tineri și aveau idealuri diferite a dus la divorț. „Nu a mers din cauza tinereții. Eram amândoi tineri. Când începi să crești și să te maturizezi idealurile se schimbă, începi să privești din alt unghi și atunci încep neînțelegerile. Noi am pus capăt atunci că eram foarte tineri, eram plecați în străinătate singuri. Alexandra a rămas în Italia, și-a făcut carieră și ea, amândoi am mers pe drumuri diferite. Mă bucur că ea și mai ales eu am ajuns bine”, mai spune acesta.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest