Adrian Mutu împlineşte, azi, 35 de ani! Povestea decăderii "Briliantului"

 
+2 click pentru
galerie

Putea fi cel mai valoros fotbalist român, dar n-a fost să fie. Adrian Mutu, cunoscut şi sub numele de "regele scandalurilor" împlineşte astăzi 35 de ani

În 1999, când Adrian Mutu era vândut lui Internazionale Milano, lumea se aştepta deja la un nou Hagi, poate chiar mai presus. Din păcate, stilul de viaţă i-a trasat un alt destin. Talentul l-a ridicat pe culmi, dar comportamentul l-a împins pe derdeluşul pierzaniei, presărat cu scandaluri răsunătoare!

Mai întâi, şi-a făcut un nume de Don Juan, bifând femeie după femeie. Pe listă: Laura Andreşan, Kitty Cepraga sau cântăreaţa bitranică Blu Cantrell.

Deşi părea că s-a aşezat la casa lui alături de Alexandra Dinu, cei doi au divorţat la scurt timp, după ce au devenit părinţi.. Motivul? Gurile rele spun că briliantul a devenit invidios pe cariera sinfloritoare a soţioei. Mai mult, fotbalistul a fost pus la zid de multe ori pentru că şi-ar fi lăsat de izbelişte fiul şi nu s-a implicat deloc în creşterea lui.

Începutul sfârşitului pentru Adi Mutu a fost scandalul "cocaina". Un scandal care l-a costat exmatricularea de la Chelea, clubulu celebrilor Jose Muninho şi Roman Abramovici. Pe lângă amenda uriaşă, Briliantul prăfuit a fost nevoit să se umilească în public, cerându-şi scuze.

Când lucrurile păreau că s-au limpezit, un nou scandal i-a şubrezit cariera lui Adi Mutu, exact când părea să-şi revină. Fotbalistul a fost detectat cu sibutramină în organism, o substanţă chimică interzisă sportivilor.

Briliantul a experimentat şi rolul de bătăuş. Cel mai cunoscut scandal este cel al chelnerului bătut.

Încet, dar sigur, toate aceste incidente au marcat negativ viaţa fostului briliant. Cluburile la care a ajuns să joace sunt din ce în ce mai mici, la fel şi onorariile. Selecţiile la naţională s-au împuţinat până au dispărut, iar în aceast moment nu are un aranajemnt foarte sigur cu o echipă din franţa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest