Adrian Mutu, tată pentru a cincea oară? A dat din casă: „Nu e ok să spui că nu îți dorești copii”

 

Adrian Mutu se poate considera un bărbat norocos! Briliantul are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Tată a patru copii, antrenorul a vorbit deschis despre ideea de a-și mări familia cu încă un membru.

Adrian Mutu, în vârstă de 41 de ani, are un băiat din căsnicia cu Alexandra Dinu, două fetițe din mariajul cu modelul dominican Consuelo Matos Gomez și un băiat cu actuala nevastă, Sandra. Chiar și așa, antrenorul nu ar spune nu unui al cincilea copil, însă planul de a-și mări familia, încă nu există în grafic.

„Momentan, nu m-am gândit la acest lucru. Nu spun că nu-mi doresc, că nu mi se pare ok să spui că nu-ți dorești copii, eu având patru. În momentul de față nu face parte din planurile noastre”, a declarat Adrian Mutu la o emisiune tv.

Adrian Mutu are o relație extrem de apropiată cu toți cei patru copii ai săi. Antrenorul a mărturisit că fetele sale se află în Republica Dominicană, însă are grijă să vorbească constant cu ele pe internet. Cât despre băiatul cel mare, fostul fotbalist a dezvăluit că trece printr-o perioadă mai dificilă, fiind la vârsta în care se crede bărbat.

„E o perioadă dificilă pentru mine. E bărbățel, are personalitatea lui, ideile lui, câteodată nu sunt cel mai reușite. (...)Trebuie să fii atent și să ai grijă de ei mai ales în perioada asta când se cred bărbați. Așchia nu poate să sară departe trunchi”, a adăugat „Briliantul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest