Adrian Oianu primele declarații despre căsătoria cu Adelina, la două săptămâni de la eveniment: „E foarte plăcut!”

 

Cunoscutul designer a renunțat la burlăcie de aproximativ 15 zile și spune că senzația este una plăcută, că a trait intens mărețul eveniment din viața lui.

 

Adrian Oianu, 54 de ani, a renunțat la celibat și s-a însurat cu aleasa inimii sale, Adelina Menea. Cei doi au decis să facă acum doar primul pas, unul extrem de important, să-și declare iubirea în fața ofițerului stării civile. Jurămintele religioase și nunta propriu-zisă vor avea loc la data de 1 octombrie.

 

”E foarte plăcut. Sunt la vârsta la care pot să apreciez, chiar m-am bucurat, am trăit deplin acest eveniment, căci fie vorba între noi, am așteptat foarte mult, dar a meritat. Îmi face plăcere să văd lume, oameni apropiați, familia mărită. Nunta e pe 1 octombrie”, a spus Adrian Oianu la Xtra Night Show.

 

Firesc, toată lumea a fost curioasă ce vestimentație va alege designer-ul pentru cununia civilă. Iar alegerile făcute de acesta au fost întâmpinate cu o serie de critici. Asta pentru că designerul a purtat o pereche de pantaloni negri, dar și un tricou de aceeași culoare, iar pe cap a accesorizat o șapcă, așa cum îi știm că îi place să poarte. Soția lui, Adelina Menea a îmbrăcat o rochie lungă cu volane.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest