Adrian Ropotan, dezvăluiri despre relația cu băiețelul lui: „Face ce vrea din mine”

 

Fostul fotbalist a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars că viața i s-a schimbat radical după venirea pe lume a copilului său.

 

Adrian Ropotan și Raluca formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Venirea pe lume a băiețelului lor a întărit și mai tare relația dintre cei doi, iar fotbalistul este un tătic fericit, după cum a declarat în cadrul unui interviu exclusiv acordat Antena Stars. Ropotan a mărturisit că atât el, cât și partenera sa au luat în calcul posibilitatea de a deveni părinți pentru a doua oară.

 

„Dacă m-ai fi întrebat acum 3 - 4 ani dacă îți va schimba viața un copil, ziceam din gândirea mea, din ce am văzut în filme. Dar da, te schimbă foarte mult, radical. Am vrut băiat, dar acum îmi doresc foarte mult o fetiță. Băieții trag mai mult cu mamele. Mi-am dorit băiat. Orice tată, dacă e sportiv, își dorește băiat, cred, dar acum aș vrea și o fetiță”a spus Adrian Ropotan, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Adrian Ropotan a mai dezvăluit că și-ar dori ca băiețelul să-i calce pe urme și să îmbrățișeze o carieră sportivă. El a mai mărturisit că îi face toate voile celui mic, dar este și dur cu acesta, atunci când e cazul. „Cred că sunt un tată bun. Sunt momente și momente în viața unui părinte. Sunt și dur, sunt și mai puțin dur, să poată să facă ce vrea din mine. Știu că nu e ok, dar eu am fost crescut numai de mamă și am vrut să-i ofer copilului meu și creșterea alături de tată. Sper că sunt un tată bun și că va crește așa cum vreau eu și că va fi un băiat educat, cu bun simț, care va crește într-un spirit sportiv”, a mai spus fostul fotbalist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest