Adrian Titieni, la un pas să facă puşcărie! Actorul este la mâna judecătorilor şi îşi aşteaptă sentinţa VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Adrian Titieni primeşte lovitură după lovitură. După ce a văzut-o sărutându-se pe fosta soţie cu Alexandru Papadopol, acum acesta aşteaptă sentinţa judecătorilor pentru a afla dacă va ajunge după gratii sau nu. Așadar, actorul stă cu sufletul la gură şi aşteaptă decizia magistraţilor într-un dosar în care a fost condamnat la opt luni de închisoare.

Nu peste mult timp, mai precis peste numai câteva săptămâni, Adrian Titieni va afla dacă va face sau nu puşcărie. Acestuia i-a fost deschis dosar poenal, unde a fost condamnat la opt luni de închisoare, cu amânarea pedepsei, din cauza faptului că a fost prins în timp ce se afla la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Stabileşte în sarcina inculpatului TITIENI ADRIAN IOAN, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, o pedeapsă de 8 (opt) luni închisoare. În baza art. 83 C.p., dispune amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, stabilit potrivit dispoziţiilor art. 84 C.p., care curge de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”.

În cazul actorului există două variante. Poate scăpa de închisoare dacă se ajunge la concluzia că s-a reabilitat în aceşti doi ani sau să meargă după gratii, dacă Adrian Titieni nu a respectat dispoziţiile instanţei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest