Adriana Bahmuțeanu a ajuns la disperare: "Copiilor le este frică să meargă cu tatăl lor în vacanţă pentru că sunt amenţaţi!"

 
+2 click pentru
galerie

Adriana Bahmuțeanu e disperată! Încă un scandal-monstru mocnește între vedetă și fostul ei soț. Mai exact, astăzi, vedeta TV trebuia să îi înmâneze copiii lui Silviu Prigoană pentru ca acesta să meargă, în vacanță, în Bulgaria. Dar, planurile lor au fost date peste cap.

Prezentatoarea a intrat în direct la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi mărturisit că deşi Silviu Prigoană are hotărâre judecătorească să plece în vacanţă cu cei mici, însă ei au refuzat să plece de la domiciliul mamei lui.

"Copii au refuzat să meargă în vacanţă cu tatăl lor, asta s-a întâmplat, eu nu m-am opus, ba din contră am vrut să respect hotărârea judecătorească, chiar i-am îndemânat să meargă cu tati. Iar ei nu au vrut. Aş fi vrut să îi conving, dar nu am reuşit. Eu nu pot să oblig copilul să meargă la vizită, dacă el nu vrea. Îi solicit domnului fost soţ şi să facă terapie, să înveţe cum să fie un părinte.

Maxi a spus că într-o zi era la masă cu tati şi frăţiorul lui mai mic Edward a tras un pârţ, după care Maxi a început să râdă, iar fostul meu soţ i-a spus: "Nu mai râde că te pocnesc, te plesnesc peste ochi!" Copiii mei când îl văd pe el nu îi sar în braţe, sau să îi pupe. Domnul Prigoană mi-a trimis astăzi o somoţie care spune că în termen de 24 de ore trebuie să trimit copii în domiciliul dânsului. Copiilor le este frică să meargă cu el. (...) Pe mine nici nu mă salută, dar eu nu am nevoie de asta, vreau să se comporte frumos cu copiii mei. Credeţi-mă că nu îmi este uşor, nici azi-noapte nu am putut să dorm bine,"
a spus Adriana Bahmuţeanu, la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest