Adriana Bahmuţéanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf: „Au vrut să mă folosească să lovesc în ea sau în el”

 

Adriana Bahmuțeanu face dezvăluiri despre divorțul Anamariei Prodan de Reghe. Deși a trecut ceva timp de când antrenorul de fotbal a anunțat divorțul de celebra impresară, scandalul iscat pe lângă acest subiect este departe de a se termina. Fosta soția a lui Silviu Prigoană este ultima vedetă care a vorbit despre separarea celor doi, după 15 ani de căsnicie.

Adriana Bahmuțeanu susține că există persoane care au încercat să o implice și pe ea divorțul Anamariei Prodan, însă nu au reușit, pentru că ea este în totalitate de partea impresarei. Prodanca a avut alături de ea, așa cum a spus, la lansarea cărții 'Da, sunt cea mai bună!', cele mai importante persoane, printre care se numără și Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu mai spune că aceste personaje, cunoscute de cei doi, au încercat să se folosească de ea și numele ei pentru a îi face rău Anamariei Prodan și lui Reghe, după ce au anunțat divorțul.

„Ce mă enervează pe mine este faptul că diverse doamne, care au avut legătură cu familia Prodan-Reghecampf, au vrut să mă folosească pe mine ca bumerag ca să lovesc în ea sau în el. Nu vreau să spun cine sunt, dar le-am spus că răzbunarea este arma prostului și să mă lase în pace. Eu nu mă las folosită de nimeni pentru o răzbunare de acest gen.

E foarte urât cum procedează, din moment ce o relație s-a terminat de foarte mulți ani, să mă sune pe mine, ca să facă ce, să-mi dea mie niște dezvăluiri, nu mă interesează', a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest