Adriana Bahmuţeanu a ajuns din nou pe patul de spital! "Dumnezeu chiar lucrează prin oameni"

 
+2 click pentru
galerie

Prezentatoarea emisiunii "Necenzurat" de pe Antena Stars a ajuns din nou pe patul de spital, iar săptămâna viitoare va reveni pe masa doctorului.

Adriana Bahmuţeanu se află din nou pe patul de spital. Aceasta a fost fotografiată în cămaşă albă, cu o perfuzie în mâna stângă. Prezentatoarea TV a emisiunii "Necenzurat" a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru toţi care o urmăresc pe conturile de socializare.

"Dumnezeu chiar lucrează prin oameni! Uneori, când simţi că îţi este greu, îţi trimite un fel de înger păzitor care să te ajute. Pentru mine un astfel de om prin care lucrează Cel de Sus este domnul doctor, care de câţiva ani îmi menţine sub control coloana vertebrală, fără operaţie, cu proceduri non invazive şi prietenoase pentru organism. L-am cunoscut chiar în momentul ân care durereile mele de spate deveniseră insuportabile şi mă pregăteam de operaţie chirurgicală. Mi-a făcut o nucleoplastie, ceva nou la vremea aia, câteva infiltraţii şi am scăpat de cuţit cu ajutorul tehnologiei! Deci, se poate! Mi-a operat hernia de disc, fără operaţie! Azi am venit pentru o revizie de rutină, iar săptămâna viitoare voi încerca o nouă procedură non invazivă. O să vă povestesc şi vouă ce şi cum, până atunci mă simt minunat şi îi mulţumesc că există în viaţa mea!", a scris Adriana Bahmuţeanu pe pagina sa de socializare.

Emisiunea "Necenzurat" poate fi urmărită de luni până vineri pe Antena Stars începând cu orele 13:30.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest