Adriana Bahmuțeanu a dat de pământ cu Alex Bodi, după presupusa împăcare cu Bianca! „Vrea să cucerească femeile prin bani”

 

Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră! Vedeta a intervenit în relația controversată a momentului dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu! După ce au divorțat cu mare tam-tam, au ieșit informații șocante la iveală din intimitatea mariajului lor, motiv pentru care nimeni nu mai credea că există șansă de împăcare. Doar că... niciodată să nu spui niciodată!

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a ajuns, din nou, pe meleaguri românești, după ce o bună bucată de timp a fost plecat în Londra. Deși au apărut dovezi cum că în capitala Angliei a fost însoțit de presupusa amantă, Daria Radionova, Alex Bodi a postat o imagine, cu câteva ore înainte să se întoarcă în România, unde a mărturisit că Bianca Drăgușanu este dragostea vieții lui.

Astfel că, fără să stea pe gânduri, Alex Bodi s-a reîntors în țară, cu un avion privat, pentru a se refugia în brațele Biancăi și pentru a se autoizola împreună. Gestul pe care l-a făcut a iritat-o extrem de tare pe Adriana Bahmuțeanu, care nu s-a cenzurat nicio clipă și a mărturisit direct, ce părere are despre celebrul afacerist.

Invitată în platoul jurnalului de la Antena Stars, Bahmu a spus că și-ar fi dorit ca zecile de mii de euro pe care i-a dat pentru a se reîntoarce în țară, să îi doneze unui spital și să nu îi irosească așa.

“Mă lasă rece figurile acestui om, care a dat 20.000 de euro ca să vină cu un avion privat în România. Ar fi trebuit să doneze banii la un spital din România și să vină cu o cursă de linie, pentru că era mai decent așa. Dacă îi cerem să doneze banii, acestui domn, unui spital, nu îi donează. Asta demonstrează că este o persoană care are o stimă de sine foarte scăzută și care are un ego foarte ridicat. El vrea să cucerească femeile prin bani, prin posesiunile financiare pe care le are.” a spus Adriana Bahmuțeanu.

Mai mult decât atât, Bahmu a mărturisit că este deranjată de faptul că nu și-a luat nicio măsură de precauție, în timpul crizei care a lovit întreaga omenire.

„Mie mi se pare o sfidare imbecilă. Nu-l lovește pandemia, nu și-a luat nicio măsura de precauție, bine că și-a luat hârtie igienică.” a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest