Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență! Cum se simte vedeta acum/ VIDEO

 

Clipe grele pentru Adriana Bahmuțeanu! Vedeta a ajuns pe mâinile medicilor și a fost operată, de urgență, din cauza unei probleme de sănătate care îi dă mari bătăi de cap, de ani de zile. Cum se simte vedeta acum?

La fel ca Mihai Mitoșeru, care s-a operat pe ultima sută de metri, din cauza varicelor care îi puteau pune în pericol viața, așa s-a întâmplat și în cazul Adrianei Bahmuțeanu. După ce a stat foarte mult în picioare, în timpul campaniei electorale, problemele cu varicele cu care se confruntă de ani de zile, s-au agravat, motiv pentru care a fost nevoită să meargă la doctor.

Pentru că este o femeie puternică și luptătoare, Adriana Bahmuțeanu a depășit cu bine obstacolul și a ieșit din operație zâmbind. Ba mai mult de cât atât, conform spuselor sale în cadrul unui clip publicat pe contul său de socializare, în timpul intervenției chirurgicale a fost atât de relaxată, încât a ascultat și muzică.

“Am scăpat de o problemă grea. Sunt bine. Trebuie să merg acum câte două ore pe zi. Am fost anesteziată local, a fost totul ok, chiar am ascultat muzică. M-am speriat la început, am zis că stau, că mă mai gândesc. Decât să mă doară în fiecare zi, mai bine să vin să fac asta. Am scăpat de o problemă de sănătate pe care o aveam de ani de zile.”, le-a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, urmăritorilor săi de pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest