Adriana Bahmuţeanu, despre reacţiile violente ale lui Prigoană: "Imaginaţi-vă oameni buni, câte cuvinte urâte şi câte injurii au auzit copiii mei!"

 
+2 click pentru
galerie

Silviu Prigoană este mai nervos ca oricând. Numai vrea să tacă şi sare la gâtul Adrianei Bahmuţeanu. Omul de afaceri i-a adus acuze grave fostei sale soţii şi a spus că, de fapt, Adriana este cea care le face rău copiilor.

De câteva zile, copiii celor doi au plecat într-o vacanţă alături de Silviu Prigoană, iar din acest motiv, Adriana Bahmuţeanu este extrem de supărată. Prezentatoarea a intrat în legătură telefonică directă, la jurnalul "Star Magazin", şi a comentat pe baza replicilor acide, care s-au aruncat între ea şi fostul său soţ, în ediţia de vineri a emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars.

"Dacă dânsul m-a jignit în halul în care m-a jignit la televizor, imaginaţi-vă oameni buni, ce viaţă am avut eu cu el acasă şi câte cuvinte urâte şi câte injurii au auzit copiii mei. E urât din partea lui că procedează aşa, e urât că nu vrea să îmi dea copiii le telefon, Maxi are telefonul lui personal şi el mă sună în fiecare zi la telefon. De când au plecat, nu am vorbit deloc cu ei. Eu niciodată nu i-am interzis lui Maxi să vorbească la telefon cu tatăl lui," a declarat Adriana Bahmuţeanu, la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars.

Prezentatoarea a vorbit şi despre terapia pe care o fac cei mici.

"I-am cerut domnului Prigoană să mergem la o clinică pe care o dorea dânsul, iar el a refuzat mereu acest lucru. Acum, copiii meu fac terapie la psiholog, iar rezultatele se văd.

Prigoană nu are voie să ducă copiii la teste în Germania fără acordul meu, cum nici eu nu am putut să fac nimic fără acordul lui. El nu are voie să-i ducă la psihiatru fără acordul meu," a mai spus Adriana Bahmuţeanu.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest