Adriana Bahmuţeanu, externată, după ce a fost la un pas de moarte! „Am intrat moartă şi am ieşit vie. VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu a trecut printr-o situaţie critică, aflându-se la un pas de moarte. Vedeta a fost externată din spital, după ce a suferit o operaţie de ocluzie intestinală, care i-ar fi putut fi fatală.

Adriana Bahmuţeanu se simte mai bine, aşa că i-a fost dat voie să plece acasă, pe propriile picioare. Şi nu doar atât. Vedeta s-a externat cu zâmbetul pe buze, după ce a trecut printr-o intervenţie chirurgicală complicată. Starea ei de sănătate a fost subiectul principal al zilelor care au trecut, oamenii care o îndrăgesc, fiind extrem de îngrijoraţi pentru ea.

Adriana Bahmuţeanu a vrut să îşi liniştească toţi admiratorii, aşa că a postat un mesaj în social media, cu o energie pozitivită, tipică ei: "Dumnezeu lucrează prin oameni!!! Multumesc întregii echipe medicale de la spital, domnului doctor Gabriel M, domnului doctor Romanescu, asistentelor, infirmerelor, pentru reușita operației mele și pentru îngrijirea post operatorie!!! Am trecut printr-o cumpănă grea și o operație de 6 ore, de ocluzie intestinală!!! Acum plec acasă!!! Uraaa, totul e bine când se termină cu bine!!!".

Adriana Bahmuţeanu, primele declaraţii după ce a fost externată

„Sunt bine. Am intrat moartă şi am ieşit vie. Îţi dai seama, am avut o cumpănă. Operația de 6 ore. Sunt nepoata lui Frankenstein. Este toată burta operată, mi-au pus două plase, pe dinafară arată bine, dar pe dinăuntru sunt tăiată rău. Plasa încurcată în maţe. Slavă Domnlui, am scăpat. Nu am voie sa ridic, nici măcar geantă. A doua zi mi-a zis doctorul să mă ridic şi să merg, trebuie să am mai multă grijă de mine. Băieţii mei ştiu că am fost la spital, taică-su de câteva luni mă şicanează şi nu îi lasă să vină la mine. Mama a suferit mai mult decât mine, a stat pe băncile astea şi a plâns. (...). Sunt pansată,  nu am voie să fac duş, decât pe bucăţi. Mă recuperez, stau în casă şi sper să fie bine” a declarat imediat după ce a fost externată, pentru Antena Stars, Adriana Bahmuţeanu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest