Adriana Bahmuțeanu, furioasă pe autorități după ce iubitul ei a fost săltat de mascați dintr-o neînțelegere: „Are probleme medicale”

 

Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră după ce iubitul ei a fost săltat de mascați din cauza unei neînțelegeri. Nikolaos Papadopoulos a fost carantinat cu forța din cauza unei neînțelegeri de la vamă. Invitată în platoul emsiunii “Showbiz Report”, jurnalista a vorbit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, de fapt, cu partenerul său și cum își dorește să rezolve situația.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că va recurge la demersuri legale pentru a-și face dreptate, fiind de părere că ce i s-a întâmplat iubitului său a fost un abuz din partea autorităților.

„Am vorbit cu avocata. Mâine dimineața la prima oră va contesta măsura carantinării instituționalizate obligatoriu, tocmai pentru că nouă ni se pare un abuz. (...) Noi nu suntem infractori să ne bage la pușcărie, suntem niște oameni corecți”, a afirmat Adriana Bahmuțeanu.

Care este starea actuală a lui Nikolaos Papadopoulos

Mai mult de atât, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că iubitul său se confruntă cu probleme de sanătate, iar orice șoc trăit i-ar putea dăuna grav. „Este o persoană cu problemele medicale, este o persoană care are un test astăzi ieșit negativ pentru covid. (...) El a declarat la frontieră că stă în autoizolare. Eu ce să mai înțeleg din țara asta în care văd că mii de persoane se duc și culeg sparanghel și stau unii lângă alții ca sardinele și nu-l mai iau niciun mascat, niciun apicultor. Și pe amărâtul ăsta care stă singur și în carantină, și în chiloți și șlapi. Și ia și îl ține două săptămâni pe izolare la hotelul ăla de pe timpul lui Ceaușescu. Nu are schimburi, nu are nimic la el. Nu are voie sa iasă. Are nevoie de o dietă de specialitate. Nimeni nu l-a intrebat dacă are vreo boală” a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest