Adriana Bahmuțeanu, măcinată de dorul copiilor! Nu i-a mai văzut de două luni! „Simt că nu mai am niciun rost”

 

Pandemia de coronavirus i-a adus Adrianei Bahmuțeanu foarte multă singurătate. Vedeta nu și-a mai văzut copiii de mai bine de două luni, nici măcar în weekend-uri așa cum s-a decis în urma hotărârii judecătorești, iar dorul de cei mici a pus-o la pământ pe fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Perioada izolării a fost un calvar pentru Adriana Bahmuțeanu care nu și-a mai putut strânge în brațe băieții, Eduard și Maximus, care se află în casa tatălui lor, Silviu Prigoană. Afaceristul nu le-a permis celor mici să își viziteze mama nici în cele două weekend-uri pe lună, conform hotărârii judecătorești, de teama de a nu fi infectați noul coronavirus.

Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că nici la telefon nu prea au vorbit, iar singurul contact fizic pe care l-au avut a fost atunci când Adriana Bahmuțeanu a mers la casa fostului soț și șk-a îmbrățișat copiii prin barele de fier.

„Într-adevăr, îmi este foarte dor de ei, simt că nu am nici un rost fără ei. Oricum, a trecut ce era mai greu şi cumva sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat. La mine cred că se plictiseau, că nu e deloc uşor la bloc pentru mine, darămite pentru ei. În plus, ei au crescut, sunt băieţi şi au nevoie mai mult de tatăl lor decât de mine” a mărturisit Adriana Bahmuțeanu pentru click.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest