Adriana Bahmuţeanu nu mai are linişte! Scandalul cu fostul soţ este interminabil şi se răsfrânge asupra copiilor

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană este departe de a se termina. Din păcate, se răsfrânge, inevitabil, şi asupra copiilor celor doi. Prezentatoarea TV este nemulţumită că fostul ei soţ insistă ca cei mici să meargă tot la şcoala la care au învăţat până acum.

Adriana Bahmuţeanu nu mai suportă această situaţie! Vedeta de televiziune îşi doreşte din tot sufletul să îşi mute copiii la o altă şcoală problema, spune ea, este la soţul ei.

Potrivit hotărârii judecătorăşti Silviu Prigoană, tatăl copiilor trebuia să îi ia azi pe micuţi pentru a petrece timp împreună.

Prezentatoarea a intrat în direct la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a povestit în detaliu ce s-a întâmplat în momentul în care Silvius, fiul lui Prigoană, a venit să îi ia pe cei mici.

"A venit fratele lor Silvius să ia copiii, ei nu au vrut să meargă. Şi vreau să ştiţi că eu nu mă opun legăturii fireşti între tată şi copii, dar din păcate, ei nu vor sub nicio formă să meargă la tatăl lor, dar eu nu îi pot obliga. În urmă cu an, Maximus a fost lovit la şcoală chiar de tatăl lui," a spus Adriana Bahmuţeanu.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest