Adriana Bahmuţeanu nu poate ajunge la emisiunea "Necenzurat": "Îmi cer scuze faţă de telespectatori!"

 
+2 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu continuă conflictul cu fostul său soţ, Silviu Prigoană, iar astăzi, a ajuns din nou la instanţă. Prezentatoarea TV a depus o plângere la Consiliul Superior al Magistraturii împotriva personalului de la Judecătoria Sectorului 3, care a tergiversat rezolvarea dosarului, după cum susţine chiar ea.

Adriana Bahmuţeanu a intrat în direct la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, unde a explicat întrega situaţie şi de ce nu poate ajunge astăzi, la emisiunea "Necenzurat".

"Cererea mea nu a fost soluţionată la judecătoria Sectorului 3, deşi era ordonanţă preşedinţială ce se judecă de urgenţă. Drept urmare, am depus o plângere la Consiliul Suprem al Magistraturii faţă de toţi cei vinovaţi de tergiversarea acestui dosar, timp de două luni de zile. Până la urmă, soarta a doi copii minori a fost aruncată într-un sertar de către o persoană de la Judecătoria Sectorului 3. În urma apariţiilor în presă, dosarul a fost trimis aici la Judecătoria Sectorului 5, unde sper să mi se facă dreptate.

Am solicitat instanţei să se substituie tatălui lui şi să mă lase să merg cu cei mici la terapie. Şi de asemenea, am cerut instanţei să mă lase să îi înscriu la şcoala unde au nvăţat, până în urmă cu an. Fostul meu soţ l-a mutat la altă şcoală pe Maximus, unde copilul a fost agresat,

Acum trebuia să fiu la Antena Stars, să mă pregătesc pentru emisiune, dar eu stau la instanţă. Îmi cer scuze faţă de telespectatori," a spus Adriana Bahmuţeanu, la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars.

Prezentatoarea va fi înlocuită de Mara Bănică, astăzi, la emisiunea "Necenzurat", de la ora 13:30.

Aflaţi toate declaraţiile ei Adrianei, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest