Adriana Bahmuţeanu, primele declaraţii după ce a fost operată de urgenţă! La ce riscuri este predispusă vedeta

 

Adriana Bahmuţeanu a trecut printr-o situaţie critică. Vedeta a fost operată de urgenţă, în decursul zilei de astăzi, iar acum a oferit primele declaraţii, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Vedeta a declarat că a fost la un pas de moarte, dar acum se află în afara oricărui pericol, graţie faptului că a ajuns la timp. Era o chestiune de câteva zile, până când ar fi avut loc o tragedie. Adriana Bahmuţeanu a povestit, de pe patul de spital, în cadrul unui interviu prin Skype, toate amănuntele despre operaţie şi despre situaţia prin care a trecut. Intervenţia chirurgicală a Adrianei Bahmuţeanu a durat 6 ore, mult mai mult decât se aşteptau cadrele medicale, potrivit declaraţiei vedetei. 

„Mă simt bine. Am trecut printr-o cumpănă a vieţii mele şi sunt în viaţa. Aveam un risc foarte mare de deces. A fost o situaţie de urgenţa, iar doctorii nu s-au aştepta la ce au găsit. Operația a durat 6 ore, deşi se aşteptau numai la 2-3 ore. S-au chinuit sa îmi repare peretele abdominal şi aveam mari şanse de peritonită. Azi noapte mi s-au făcut două băi la terapie intensivă. Azi dimineaţă m-au scos de la terapie. Nu a putut să itnre la mine, eu eram în operaţie. M-au scos din sală şi temperatura corpului meu era de 33 de grade. Acum a trecut cumpăna de tot, chiar am recomandare să încep să mă mişc. Chiar am mâncat, mai trebuie să stau câteva zile, iar după aceea îmi reiau uşor activităţile. Muşchii pe care i-a cusut trebuie să se dezvolte, aşa că trebuie să mă mişc. Eu acum sunt pe calmante, în câteva zile vor trece durerile, dar important este să gândeşti pozitiv. Contează mult cum gândeşte pacientul. Este adevărat ca mi-a fost puţin frică. M-am săturat de operaţii, nu le mai suport. Am vreo 20 de operaţii, dar trebuie să le fac. Să trăim clipa de astăzi, că nu se ştie ce se întâmplă. Am învăţat să îmi preţuiesc mai mult viaţa. Au existat riscuri, dar uite că am reuşit." a declarat de pe patul de spital, Adriana Bahmuţeanu. 

Totodată, Adriana Bahmuţeanu a vorbit şi despre recuperare şi cât va dura până se va pune pe picioare.

"Câteva zile voi mai sta aici, depinde de evoluţie. Va trebui să am grijă, să nu mai ridic greutăţi. Acum îmi preţuiesc viaţa şi mai mult. Şi mi-a arătat cum uneori nu ştim să ne bucurăm de ea.

Adriana Bahmuţeanu, declaraţiile înainte de operaţie

În cursul zilei de luni, Adriana Bahmuţeanu a ajuns la spital, după ce a acuzat dureri teribile. Aceasta a fost operată de urgenţă, iar pentru Xtra Night Show aceasta a declarat cum se simte şi ce i-au spus medicii:

„Mi s-a făcut rău. Mă doare. Am simţit aşa un junghi aici ca un cuţit, mi s-a făcut rău şi am ajuns la spital. E adevărat că m-am cam jucat cu focul şi am ridicat greutăţi, dar asta e. Cred că o să intru direct pe operaţie, da. Pentru că aşa un set de analize am făcut. Adică, nu. Problema e că deja burta mea începe să o ia razna. Ştii? Am avut noroc că am venit aici şi că m-a oprit aici. Eu sper ca mâine să fie totul bine, să mă operez şi în câteva zile, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ajung acasă. Nu mă simt foarte ok. Sunt puţin confuză. E adevărat că mi-au făcut ceva, nu ştiu, o perfuzie”, a spus Adriana Bahmuţeanu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest