Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu iubitul ei, George!

 


Ei bine, iată că Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, au mers astăzi la biserică și și-au jurat iubire pentru totdeauna. Adriana Bahmuțeanu a povestit zilele trecute că se simte în pericol din cauza fostului ei iubit grec.

În exclusivitate la Acces Direct, recent, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că George este din California și a venit în vacanță în România, însă bărbatul a spus că nu este decât un prieten apropiat de-al vedetei.

Se pare că, în realitate, cei doi formează un cuplu și au decis să ducă relația lor la nivelul următor. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, din Statele Unite ale Americii.

Tot în urmă cu câteva zile, Adriana Bahmuțeanu și George dădeau de înțeles că deocamdată nu este nimic între ei și că au de gând să lase timpul să stabilească dacă formează sau nu un cuplu.

„Prin ceva prieteni comuni din SUA (n.r cum s-au cunoscut), trăiesc în California. Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (n.r dacă vor avea o relație). Sunt și eu în vacanță (...) Niciun plan. (...) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă ”, a declarat George la Acces Direct.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest