Adriana Bahmuțeanu se pregăteşte să fie mamă: „Poate facem nunta și botez în același timp”

 

Adriana Bahmuțeanu a început deja pregătirile pentru cel mai important moment din viața ei de cuplu. George Restivan a cerut-o de soție din prima zi în care a cunoscut-o, iar acum cei doi se pregătesc pentru nunta de vis pe care și-au schițat-i în minte.

Au început deja să caute localuri și lăutari. Taraful lui Viorel Bogățeanu, adică finul Anamariei Prodan, le va cânta la nuntă.

„Sunt într-o lună de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la care să mă distrez cu toți prietenii mei, să dansam pe mese, că sunt fericită! La primăvară așa, cred că facem! Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri. Ginerică vrea aici că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului că el e de acolo. Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi. Mi-ajunge cu fițele cu fonfleurile, m-am săturat!”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

După acest prilej de bucurie, mai vine unul. Deși are 48 de ani, Adriana Bahmuțeanu a anunțat că ar vrea să facă și nuntă și botez în același timp, semn că cei doi îndrăgostiți iau în considerare să-și mărească familia.

„Îl iau pe Viorel cu taraful și la botez! E an cu surprize ăsta! Încă nu sunt gravidă, dar urmează! Ce o vrea Dumnezeu! Poate facem nunta și botez în același timp!”, a dezvăluit bruneta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest