Adriana Bahmuțeanu și George s-au logodit după nici 2 luni de relație. Primele declarații la Antena Stars: „Nu mai vrem balamuc și agitație”

 

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a luat o decizie rapidă și a acceptat un mariaj, chiar dacă relația cu noul ei iubit este încă la început.

 

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, au decis să facă pasul cel mare la altar, iar cei doi s-au logodit religios. Vedeta a dezvăluit ce planuri are împreună cu partenerul ei, iar, în mod firesc, din acestea nu e exclusă apariția unui nou copil. Logodna a fost una restrânsă cu familia, nașii, dar și prietenii apropiați.

 

„Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună. Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație. Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic'', a spus Adriana Bahmuțeanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, a dezvăluit că nu a avut prea mari emoții, dar a spus totodată că-și dorește o familie mai ales după ce fosta lui soție a murit imediat după nașterea copilului său: ''Nu am avut emoții. Am zis că unul dintre noi trebuie să se țină tare și fără emoții. Până acum a mers totul bine (...). Am venit fără nicio așteptare și am zis că dacă e o să fie, dar mai ales cum o să vrea Dumnezeu. În mai puțin de două luni… avem o lună și o săptămână. Mama copilului meu a decedat la 3 luni după ce a născut''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest