Adriana Bahmuțeanu și Prigoană, forțați să împartă aceeași cameră? “Nu se poate discuta cu el! Refuză orice dialog”/ VIDEO

 

Războiul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană este departe de a se încheia! Noul motiv al conflictului celor doi constă într-o hotărâre dată de instanță, în care sunt forțați să împarcă aceeași cameră! În direct pentru Antena Stars, celebra jurnalistă a dezvăluit cum stau lucrurile!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt două nume care au ținut ani la rândul primele pagini ale tabloidelor, din cauza conflictelor de proporții existente între ei. Istoria se repetă, iar asta după ce instanța a decis ca cei doi să își petreacă împreună aniversările, de dragul celor doi copii pe care îi au.

“Este o hotărâre a instanței în care se spune că la zilele de naștere ale părinților, copiii vin la fiecare părinte și petrec ziua de naștere împreună cu părintele respectiv și cu celălalt părinte. Nu este singura hotărâre de instanță, sunt campioana instanțelor, dar România este o țară în care hotărârile judecătorești nu sunt respectate.”, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că un alt motiv al neînțelegerilor dintre ei constă în atitudinea deloc înțelegătoare a lui Silviu Prigoană.

“Eu ar fi trebuit să am program de vacanță cu copiii acum, dar nu se poate pentru că deocmdată copiii fiind la o școală privată nu au terminat încă, am fost astăzi cu Protecția Copilului să preiau copiii, dar ei erau la școală. Nu știu cum se va rezolva.

Protecția Copilului monitorizează acest program de vizită. Eu aș vrea să ajungem la o înțelegere normală și ar fi foarte bine să avem o relație ca între părinți, ca acești copii să nu aibă de suferit. Că au suferit destul. Nu reușesc să obțin o comunicare cu fostul meu soț, un dialog așa cum ar trebui. Ar trebui să se înțelpțească, să îi vină mintea la cap. Nu se poate discuta. Primesc doar niște notificări, refuza orice dialog. Chiar acum am cerut să ni se facă nouă consiloere ca părinți. Eu vreau să avem un dialog și să ne fie bine.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest