Adriana Bahmuțeanu și-a panicat fanii după ce s-a pozat cu masca de oxigen pe figură! „E un tratament recomandat celor care au ajuns prin secțiile ATI”

 

În plină pandemie de coronavirus, cu mii de cazuri la Terapie Intensivă, Bahmu le-a dat emoții urmăritorilor de pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie în care este întinsă în pat și are masca de oxigen pe față.  

 

România traversează una dintre cele mai grave crize sanitare, cu zeci de mii de oameni diagnosticați cu Covid 19 internații în spitale și peste o mie care se află pe paturile de la Terapie Intensivă, având nevoie de oxigen pentru a supraviețui. Adriana Bahmuțeanu s-a fotografiat pe un pat, cu o mască de oxigen pe figură și urcat poza în mediul online.

 

În mod firesc, având în vedere situația sanitară la nivel național, fotografia publicată de Bahmu a stârnit panică în marea comunitate pe care aceasta o are pe rețelele de socializare. Nu puțini au fost cei care s-au arătat îngrijorați de situația în care se află vedeta.  

 

Impresionată de solidaritatea pe care o are din partea fanilor săi, fosta prezentatoare a dorit să înlăture toate speculațiile și grijile pe care aceștia și le-au făcut. Pentru că erau sute de comentarii și nu făcea față să răspundă la fiecare în parte, fosta soție a lui Silviu Prigoană a explicat în descrierea pozei ceea ce se întâmplă de fapt. Bahmu a spus că nu se află la spital, ci la o clinică, unde face un tratament cu oxigen pentru îmbunătățirea capacității pulmonare, asta după ce s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe gripe și răceli, argumentând că este o acțiune foarte bună și necesară în această perioadă.

 

„Nu, nu sunt la spital. Stați liniștiți! Fac un tratament cu oxigen pentru îmbunătățirea capacității pulmonare. E recomandat celor care au avut gripe, răceli sau COVID, celor care au ajuns prin secțiile ATI sau fumătorilor și persoanelor cu insuficiențe respiratorii.", a scris Adriana Bahmuțeanu pe paginile sale de socializare.

 

Poza a fost postată la câteva săpătămâni după ce Adriana Bahmuțeanu a fost protagonista unui episod anti-mască, petrecut la un magazin din București. Vedeta nu a purtat mască într-un hypermarket, așa că oamenii de la pază au fost chemați să o scoată din incintă. A urmat un scandal de proporții, după care Bahmu a explicat la televizor de ce a refuzat să poarte mască în magazin: „Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu, legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Jandarmul acela habar nu avea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest