Adriana Bahmuțeanu susține că o persoană publică i-a spart contul de Instagram: „Am idee cine ar putea să fie”

 

Pe contul de socializare al vedetei apar imagini cu logodnicul ei împreună cu fosta soție a acestuia, care a murit. Bahmu a alertat DIICOT!

 

Adriana Bahmuțeanu se uită fără să poată avea vreo reacție la postările care apar pe propriul cont de Instagram. Imagini cu proaspătul logodnic împreună cu soția moartă sunt postate în numele ei, după ce contul său a fost spart. Considerând că este vorba despre un furt de identitate, frumoasa brunetă a cerut celor de la DIICOT să rezolve cazul. Bahmu susține că are bănuieli cu privire la persoana care s-ar afla în spatele acestor acțiuni.  

 

”Este o pagină care mi-a fost furată. Am reclamat la DIICOT, aștept audierile. Am idee cine ar putea să fie, aștept autoritățile statului să-și facă treabă. Deci nu eu fac aceste postări, le face o anumită persoană care mi-a furat identitatea. E o persoană care a fost în anturajul meu și o persoană care mi-a fost apropiată la un moment dat. Bineînțeles că știu despre cine e vorba”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

 

Realizatoarea de programe TV nu înțelege care e scopul acestor postări și i se pare că este grav afectată memoria fostei soții a proaspătului logodnic. ”E foarte urât ce face, nu respectă memoria unei persoane decedate. În acea fotografie este fosta soție a actualui meu soț, care a decedat, a murit la naștere, săraca. De ce face aceste postări n-am înțeles, e o nesimțire. Lumea știe că săraca femeie a murit, lumea știe povestea noastră, nu avem nimic de ascuns”, a declarat vedeta.

 

Adriana Bahmuțeanu este mai decisă ca niciodată să nu lase lucrurile așa. Drept urmare ea a solicitat ajutor din partea autorităților, pentru ca persoana care i-a furat identitatea să plătească. Jurnalista amenință că în urma acțiunilor sale aceasta va ajunge în spatele gratiilor.

 

”Eu aștept DIICOT-ul să-l cheme la audieri pe acest individ, care mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut. La toate insistențele mele nu a vrut să-mi dea parolele înapoi, nu vrea să-mi returneze pagina, postează tot felul de prostii pe pagina mea de Instagram. Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria”, a mai zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest