Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră după ce iubitul ei a fost săltat de mascați! “Nu știa ce i se întâmplă că nu vorbește românește!”

 

Adriana Bahmuțeanu este extrem de furioasă pe autorități după ce iubitul ei, cântărețul Nikolaos Papadopoulos a fost săltat de mascați din propria casă, pentru că ar fi fugit din izolare. Vedeta susține că s-a comis un abuz, în timp ce interpretul grec este de părere că s-a comis o greșeală din cauza barierei lingvistice.

Interpretul de muzică grecească s-a întors recent din Grecia, iar la frontieră a declarat că se va izola într-o locație din București, iar în momentul în care cei de la DSP au facut verificările și nu l-au găsti la adresa respectivă, au început cerceteze în amănunt. La scurt timp, iubitul Adrianei Bahmuțeanu a fost găsit de autorități în Constanța, de unde l-au săltat, dat fiind că nu a respectat măsurile de siguranță.

Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră

Adriana Bahmuțeanu este de părere că s-a comis un abuz și sustine că sunt foarte multe aspecte care nu se leagă în situația în care se află iubitul său. Din cauza sperieturii trase, Nikolaos Papadopoulos ar fi acuzat stări de rău și ar fi cerut să fie dus la spital, la sfatul vedetei, însă nu se știe încă dacă i s-a făcut sau nu testul pentru COVID-19

“Mi se pare că s-a comis un abuz. A fost ridicat de mascați, a fost ridicați de poliție și a fost dus la Techirgiol la Spitalul de Carantinați fară să i se dea o explicație de ce a fost ridicat de acasă ca ultimul infractor.

El s-a întors acum 5 zile din Grecia. S-a dus în Constanța ca să stea în autoizolare în domiciliul lui. Era în casă, în șlapi. Stă omul liniștit în casa lui, aude bubuituri în ușă. A văzut polițiștii care l-au băgat în dubă. El nu vorbește românește și nu știa ce i se întâmplă.

I-am spus să le zică celor care l-au dus că îi este rău. A venit ambulanța care nu i-au făcut testul de covid. Dacă are sau nu, habar nu are. Și chair dacă a cerut insistent să i se facă testul și cu plată, i-au spus că doar dacă are simptome.

Este o persoană cardiacă. Nu este ușor să te ia din casă mascații și să stai până la 11 noaptea și să te mute în altă parte. Eu cred că l-au sedat și l-au dus înapoi la Techirghiol că altfel nu îmi explic. Mi-a spus că i s-au făcut niște perfuzii la spital, dar habar nu are ce anume.” a declarat vedeta pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest