”Adriana Lima de România”, la masa cu Leonardo DiCaprio, la petrecerea lui Naomi Campbell! „Am sunat-o pe mama!”

 

Modelul din România și-a făcut loc în lumea bună a Hollywood-ului. Daria Chimoiu se învârte în cercurile exclusiviste ale filmului american.

 

Supranumită ”Adriana Lima de România”, Daria Chimoiu a ajuns să-l cunoască inclusiv pe celebrul Leonardo DiCaprio. Frumoasa româncă a stat la aceiași masa cu actorul la una dintre petrecerile exclusiviste organizate pentru modelul Naomi Campbell. Succesul avut ca model intenațional i-au adus româncei și conexiuni care au propulsat-o la astfel de evenimente exclusiviste de la Hollywood.

 

Pentru Antena Stars, modelul a povestit contextul în care a ajuns să facă cunoștință cu Leonardo DiCaprio și a recunoscut că emoțiile au atins cote maxime.

 

„Am fost invitată la ziua lui Naomi Campbell, am fost cu un prieten bun de-al meu, Gary, și cu un grup mai mare. (...) Prietenii mei se ocupă de ziua ei, de organizare, de tot. M-am simțit ca la Madame Tussauds, ca la muzeu. Am sunat-o pe mama:”Stau lângă Leonardo DiCaprio”. Am făcut și cunoștință cu el. Atunci cred că am avut cele mai mari emoții. (...) Arată foarte bine pentru vârsta lui, arată minunat, să nu vă luați după ce scrie pe internet.”, a mărturisit

 

Leonardo DiCaprio nu este singura vedetă cu care a interacționat românca. Ea a mai spus că l-a cunoscut și pe Austin Butler, fostul iubit al Vanessei Hudgens și cel care joacă rolul celebrului Elvis Presley în noul film biografic despre viața starului rock: „L-am cunoscut și pe Austin Butler, că a venit la ziua lui Naomi exact după premiera de la ”Elvis”. A fost o experiență foarte frumoasă, mi-a plăcut foarte mult, dar e o presiune foarte mare.”.

 

Mai mult, în această vară, presa a speculat că a avut o relație cu Nat Wolf, prietenul Selenei Gomez. Daria Chimoiu a fost prezentă la festivalul Ischia Global Film, unde s-ar fi cuplat cu cu faimosul Nat Wolff.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest