Adriana Simionescu, dezvăluiri despre sarcină: ”Mai am stări de rău, dar…”

 

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este gravidă în trei luni. Ea a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars cum decurge sarcina.

 

Adriana Simionescu a spus la Antena Stars că tatăl ei își dorește foarte tare ca ea să-i dăruiască o fetiță. „Tata își dorește fată, pentru că știe că fetele, oricât de mămoase ar fi, ele au o slăbiciune pentru tată. Și eu am o slăbiciune maximă pentru tata”, a spus vedeta.

 

Mezina lui Minune nu a fost încă la doctor pentru a afla sexul copilului: „Îmi e cam greu să mă obișnuiesc, trebuie să am grijă să mănânc la ore fixe, cum e cu sarcinile așa. Am trei luni și patru, cinci zile. Abia aștept să merg să văd ce e, să știu mai multe despre el sau ea. Oricum, indiferent ce ar fi, eu vreau doar să fie sănătos sau sănătoasă”.

 

Fata lui Adrian Minune a vorbit și despre modul în care decurge sarcina: „Mai am stări de rău, dar mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am o sarcină toxică, să nu pot să ies din casă, să nu pot să muncesc și să mă țină pe loc. Nu se întâmplă treaba asta, dar și când se întâmplă mi-o dă foarte frumos, stau degeaba în pat, nu pot să fac nimic altceva” .


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest