Adriana Trandafir, amănunte tulburătoare după ce a fost infectată cu COVID-19: „Am fost sigură că am să mor”/ VIDEO

 

Adriana Trandafir a dezvăluit amănunte tulburătoare după ce a fost infectată cu COVID-19! Marea actriță a vorbit cu lux de amanunte despre perioada în care a fost bolnavă și care au fost simptomele care i-au dat de înțeles că are coronavirus.

Adriana Trandafir a oferit un interviu pentru „Sinteza Zilei” de la Antena 3, în care a vorbit deschis despre ultima perioadă care i-a dat mari bătăi de cap. Vedeta a mărturisit că nu și-a dat seama de la început că a contactat virusul, ci credea mai degrabă că are o mică răceală cauzată de aerul condiționat.

"Am filmat la "Te cunosc de undeva", pe 8 iunie, şi, pe 12 iunie, am fost invitată la "Chefi la Cuţite". (...) Am simţit că mi-e frig - şi la Marcel tot aşa a debutat - şi le-am spus să închidă aerul condiţionat. Am mers noaptea acasă, am mâncat o felie de pepene rece şi, de atunci, a debutat simptomatologia cu un inconfort la gât - ceea ce pentru mine nu este nimic grav pentru că fac foarte des lucruri de-astea - cu o senzaţie de roşu în gât. Era aşa o jenă pe care o am de fiecare dată când poate vorbesc mai mult, când poate țip.", a povestit Adriana Trandafir.

Și în timp ce apela la leacuri băbești și făcea fel și fel de tratamente pentru răceală, starea ei de sănătate se agrava pe timp ce trecea. A început să facă frisoane, temperatură, și-a pierdut mirosul și se simțea extrem de obosită, însă a aruncat toate simptomele in baza unei simple răceli, până în momentul în care nu mai reușea să își revină.

"Am început să fac frisoane, temperatură, dar eu am mai trecut prin lucruri din astea. Nu mi s-a părut nimic deosebit, până când mi-au dispărut gustul şi mirosul şi mi-a fost atât de rău încât nu mă mai puteam ridica din pat. Soţul meu a spus să chemăm un doctor. Am spus nu. Era weekend şi am zis că o să stau să zac şi o să îmi revin. Dar nu a fost aşa", a mai povestit actrița.

Credea că va muri

Adriana Trandafir a dezvăluit că simptomele infectării cu coronavirus au fost atât de brutale, încât era sigură că va muri. Și chiar dacă a avut întreaga familie alături de ea, actrița s-a simțit extrem de singură.

"Îmi doream să fiu în moartea clinică pentru că mie mi-a fost bine pe traiectul ăla în sus. Atât de rău mi-a fost. Am avut senzaţia de nu ştiu câte ori că am să mor. Am fost sigură că am să mor pentru că am stat singură în pătuțul meu, nu am vrut să mai vină nimeni, deşi toată familia mea a fost lângă mine.", a mai explicat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest