Adriana Trandafir, sacrificii incredibile făcut de dragul carierei: „Faptul că îţi moare părintele şi nu eşti acolo” VIDEO

 

Adriana Trandafir este una dintre cele mai mari actriţe ale teatrului românesc! Actriţa s-a alăturat distribuţiei serialului „Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion şi care va avea marea premieră pe 11 septembrie, miercuri, de la 20:00 pe Antena 1.

Adriana Trandafir a oferit, în exclusivitate, un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre tipologia personajului pe care îl va juca, cât şi despre sacrificiile pe care le-a făcut în cariera sa, de-a lungul timpului. Unul dintre cele mai mari compromisuri pe care le-a făcut, a fost acela de a lipsi la momentul când părintele său şi-a dat ultima suflare, în detrimentul scenei de teatru.

„Sunt Veorica Zamfir, sunt mamă, sunt supusă, nebună. Sunt mediatoare, sunt amăgitoare câteodată, sunt un ciob din femeia planetară. Sunt o bucată a zilelor noastre, cu bune, cu rele, o femeie care trece prin multe încercări, prin multe, îşi pune multe întrebări, care nu a găsit multe răspunsuri, dar aş vrea să fiu o femeie iubită de telespectatori. Îmi doresc sa fiu la fel de iubită ca în „Fructul Oprit”. (...) Sunt foarte curioasă, pentru că nu am văzut nimic. Nu ştiu nimic. (...) O să vedeţi de-a lungul întregului serial, pentru că aşa cum noi suntem doborâţi şi o luăm de la capăt, vedem că putem să mergem mult dincolo. Este un personaj care adună în el multe dureri şi întotdeauna, Veorica plăteşte mai mult, cu vârf şi îndesat, dar pentru că nici noi nu ştim care este finalul acestei poveşti, deocamdată atât pot sa spun. Am mari emoţii şi sunt curioasă. (...) Am muncit mult împreună cu echipa! (...) Sunt atât de mult sacrificii făcute, faptul că îţi moare părintele şi nu eşti acolo, paote ca copii mei şi-ar fi dorit să fiu alături de ei mult mai mult decât am fost, faptul că...atât de mult, dar în orice caz am făcut sacrificii demne şi pentru fericirea lor, pentru bunăstarea lor, pentru liniștea lor. Nu am fost cea mai bună mama, dar o să fiu cea mai bună bunică” a declarat Adriana Trandafir, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest