Afacerile lui Joseph Hadad, pe butuci din cauza pandemiei! A fost nevoit să își închidă restaurantele/ VIDEO

 

Unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară, Joseph Hadad, este grav afectat de pandemie. Deși lucrurile păreau să meargă foarte bine din punct de vedere financiar pentru celebrul chef, totul a luat o întorsătură neașteptată.

Bucătarul a fost nevoit să își închidă cele două restaurante pe care le are în Capitală și de asemenea, ideea de a mai deschide un loc exclusivist cu mâncare aleasă, nu s-a concretizat. Dar chiar și așa, Joseph Hadad nu disperă. Ba din contră, vede partea plină a paharului și se bucură de timpul petrecut alături de fiica sa cea mică.

Cunoscutul chef istraelian se poate considera un bărbat împlinit, din multe puncte de vedere și chiar fericit, chiar dacă soarta nu a fost mereu blândă cu el.

„Am trei copii foarte frumoși. Sunt fericit că am putere, am 59 de ani, să fac mai mult pentru țara noastră. La restaurant se fac niște lucruri bune pentru populația română” a spus Joseph Hadad în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

Întotdeauna, însă, va fi o durere ce nu îi va da pace. Durere pricinuită de moartea soției sale. În urmă cu 13 ani, Joseph Hadad rămânea văduv cu trei copii, după ce soția sa s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare.

Privind în urmă, celebrul chef își aduce cu durere aminte despre cum a primit palma grea de la viață. De la bărbatul care muncea foarte mult și aducea bani în casă, a devenit mamă și tată pentru copiii săi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest