Afla care este rolul vital al unui avocat de drept comercial!

 

Una dintre cele mai importante ramuri ale domeniului juridic este Dreptul Comercial, care reglementeaza toate raporturile juridice nascute in urma activitatilor economice desfasurate de catre profesionisti.

Cele mai multe persoane juridice care apeleaza la un avocat de drept comercial sunt institutiile bancare, companiile de asigurari, agentiile imobiliare si multi altii. Un avocat de drept comercial poate acorda consultanta in orice stadiu in care se afla institutiile sau companiile private, de la infiintare pana la dizolvarea acestora.

Domeniul legii este in stransa legatura si adesea asociat cu economia, influentand societatea in ansamblul ei. Dreptul Comercial este o ramura importanta a legii, influentand in mod direct desfasurarea activitatilor economice si cursul firesc al oricarei afaceri.

De multe ori clientii unui avocat drept comercial sunt reprezentantii unei institutii sau administratorii companiilor private, iar avocatul ofera solutii pentru problemele juridice de care acestia se lovesc, cat si servicii de asistenta si reprezentare in cazul in care litigiile comerciale urmeaza calea instantelor romanesti, europene sau internationale.

In activitatea sa, un avocat de drept comercial intreprinde demersuri de la redactarea, verificarea sau modificarea contractelor, pana la intocmirea sau revizuirea documentelor cu privire la fuziuni ale companiilor ori alte formalitati pe langa Registrul Comertului.

In ceea ce priveste indeplinirea formalitatilor desfasurate la Registrul comertului, acestea pot fi, de exemplu, schimbari de sediu, infiintari de sedii secundare, majorari de capital, schimbari de actionariat, autorizari de activitati si altele.

Rolul unui avocat de drept comercial este de a oferi solutiile optime intr-un timp cat mai scurt. Daca compania ta are nevoie de solutii eficiente intreprinse in timp util, poti apela cu incredere la un avocat de drept comercial de la casa de avocatura NZA (Nicolescu, Zorin si Asociatii).

In activitatea de zi cu zi, specialistii NZA aplica filosofia New Law, care permite abordarea problemelor juridice dintr-o perspectiva inovatoare si moderna. Un avocat de drept comercial din cadrul NZA iti va oferi consultanta avizata, cu scopul de a rezolva cele mai complexe spete juridice ale unei companii. Astfel nu va trebui sa porti grija autorizatiilor, inregistrarea licentelor, protectia datelor cu caracter personal, sau redactarea si revizuirea contractelor comerciale.

Prin ce se diferentiaza un avocat de drept comercial care aplica principiul New Law de alti profesionisti?

In primul rand trebuie sa retii faptul ca filosofia New Law este o modalitate inovatoare de solutionare a spetelor juridice in Romania si nu numai, datorita faptului ca isi propune cu succes sa aiba o abordare orientata catre client si sa inteleaga nevoile acestuia in detaliu.

Comparativ cu un profesionist traditional, un avocat de drept comercial care aplica principiul New Law elimina timpii "morti", facturarea orara si discutiile inutile cu clientul referitoare la bugetele alocate pentru anumite obiective, prioritizand rezultatele concrete cu privire la obtinerea celor mai eficiente solutii pentru problemele clientului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest