Află care este zodia care se îmbogăţeşte anul acesta sau care va avea parte de o iubire ca în poveşti!

 

Acţiunea pare să fie trăsătura principală a anului chinezesc al Calului. Conform astrologilor, 2014 va fi un an benefic pentru începerea unor proiecte îndrăzneţe. De asemenea vă fi unul epuizant, însă pe plan sentimental, pot apărea suprize extrem de plăcute

DRAGON (Berbec): Va fi un an propice dragostei, pasiunii şi al reuşitei în planul cuplului care doreşte copii. În a doua jumătate a anului se conturează o reuşită pe plan profesional. Vei avea parte de o vacanţă de vară de neuitat în străinătate.

ŞARPE (Taur): Este foarte importantă comunicarea cu partenerul de viaţă. Saturn ridică o barieră glacială între tine şi partener, dar ceea ce vine în avantaj e Jupiter care ajută la comunicare. E nevoie de mai multă înţelegere de ambele părţi. Dezvoltare în plan profesional.

CAL (Gemeni): Anul 2014 se va dovedi unul propice dragostei. Marte îţi dă o şansă de a avea un copil, dar e nevoie să depui eforturi pentru o comunicare mai bună cu partenerul. În casa banilor există o planetă care e sponsorul, încearcă să îţi aducă nişte bani, dar tot întârzie. Însă de la sfârşitul lui martie spre aprilie, lucrurile vor lua o altă întorsătură.

OAIE (Rac): Te încurca emotivitatea, frică de eşec, diverse frustrări. Dar există posibilitatea anul acesta cu ajutorul lui Jupiter să reuşeşti maxim. Din punct de vedere sentimental, trebuie să nu fiţi prea îngăduitori, ci un pic mai lucizi.

MAIMUŢA (Leu): 2014 este un an plin de strălucire, faima, notorietate, putere. Aceasta combinaţie aduce acel ceva care îţi va da voie să faci ceva nou. Ţi se poate schimba întreaga viaţă. Atenţie, nu îţi pierde total minţile!

COCOŞ (Fecioară): În acest an vei afla ce e mai bine pentru tine, dacă ţi-ai acordat toată atenţia, dacă ai avut grijă de sănătate etc. Reuşeşti să te relaxezi financiar anul acesta.

CÂINE (Balanţa): Anul acesta este unul extrem de important! Vor exista posibilităţi de reorientare, de schimbat macazul foarte brusc. Poţi aspira la o poziţie mai înaltă în carieră.

MISTREŢ (Scorpion): Vin recompensele. Acum observă şi ceilalţi că ai muncit cu perseverenţă şi apreciază eforturile făcute. Jupiter se va poziţiona în casa succesului.

ŞOBOLAN (Săgetător): Din iulie, soarele va răsări şi pentru tine! Te poţi îndrăgosti, călători, creativitatea va fi în în floare, însă nu sunt certitudini la capitolul financiar.

BIVOL (Capricorn): Vei avea parte de multe schimbări! E multă instabilitate acasă, dar apele se vor limpezi. Poţi fixa relaţia cu partenerul de suflet, e un an bun de căsătorie.

TIGRU (Vărsător): An bun pe plan finanicar, iar începând din iulie lucrurile devin interesante şi la capitolul partener. Poţi întâlni pe cineva!

IEPURE (Peşti): Un an bun din punct de vedere al dragostei, vă gândiţi la copii, descoperiţi noi talente. Aveţi, însă, grijă la sănătate începând cu lună martie. Dacă vrei credit la bancă, poţi obţine, dar nu foarte uşor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest