Află-i secretele înainte de a ajunge în pat cu el! Ce fetişuri sexuale are în funcţie de zodie?

 

Bărbații au tot felul de dorințe când vine vorba de sex, dar nu toți sunt dispuși să-și divulge dorințele secrete și plăcerile... bolnave. Mulți refuză să recunoască că au fetișuri și nu îndrăznesc să-ți ceară tot felul de ciudățenii. După ce trece mai multă vreme din relaţia voastră o să înceapă să îşi arate adevăratele plăceri sexuale. Pentru a nu fi luată prin surprindere îţi arătăm gândurile ascunse ale fiecărei zodii în parte.

BERBEC

Nu îi place sexul "de vanilie", este direct și nerăbdător. Oferă foarte rar altceva decât sex pasional și clasic. Chiar și așa, are câteva fetișuri: sexul spontan, în locuri neobișnuite, pe holul blocului, în garaj, pe capotă mașinii. De asemenea, adoră sexul sălbatic. Vor să audă țipete de plăcere combinate cu țipete de durere. Ai grijă să îi setezi limite.

TAUR

Este cel mai sensibil semn al zodiacului, dar trăiește pentru a fi stimulat din punct de vedere sexual. Mâncarea bună, vinul de clitate, muzică bună și serile lungi îl excită. De aseamena, adoră explorarea orală a întregului trup. Vor să includă mâncarea în experiențele lor sexuale.

GEMENI

Nativul acestei zodii iubește varientatea. Vor să aibă de toate în pat și vor încărca orice măcar o data. Au o curiozitate sexuală ieșită din comun. Cel mai mare fetiș al lui este sexul cu mai mulți parteneri.  Le place sexul verbal, sexul la telefon și cuvintele murdare. 

RAC

Deși păr pudici la prima vedere, au o imaginație ieșită din comun. După ce și-au deschis sufletul, nu îi mai oprești în pat. Le place să îți atingă sânii și posteriorul. De aceea, iubesc pozițiile pe la spate, sexul anal și palmele date peste fund. 

LEU

Dramatici și sensibili, generoși și egocentriști, Leii au inimi și ego-uri la fel de mari. Energia lor sexuală este uriașa. Le place exhibiționismul. Le place să fie priviți, de aceea vor să se filmeze în timp ce fac sex. De asemenea, iubesc sexul în public.

FECIOARĂ

Este unul dintre cele mai nebunatice semne ale zodiacului. Nativii acestei zodii vor să pună condiții în pat pentru a fi satisfăcuți așa cum își doresc. Le place sexul murdar, în locati neobișnuite. 

BALANȚA

Nativii acestei zodii sunt cei mai romantici. Unele balanţe sunt excitate de ideea de plăcere fizică și pot fi amante foarte bune. Le place să se imagineze în timp ce fac sex. Adoră lenjeria intimă sexy, lumânările parfumate și muzică ambientală. Le place să privească. Se uită la filme porno.

SCORPION

Este cel mai sexy semn al zodiacului. Se gândește întotdeauna la sex, fiind aproape obsedat de acesta. Jocurile lui sexuale includ unele elemente periculoase, de tipul stăpân și sclavă. Biciuri, cătușe și instrumente de tortură, pe toate vor să le folosească în jocurile lor sexuale. Nu ar spune nu asfixierii erotice.

SĂGETĂTOR

Au o dorință sexuală ieșită din comun, sunt impulsivi și vor să cucerească tot ce sepoate. Știu să separe sexul de dragoste. Le plac aventurile sexuale de o noapte. Vor încerca orice măcar o data. Sunt atrași de ideea de relații deschise și chiar ar merge în pat cu persoane de același sex.

CAPRICORN

Este semnul ambiției și autorității. Fetișul lor este legat de bondage și masochism până la un anumit punct. Vor să fie partenerul dominant în pat și nu acceptă niciun refuz din partea partenerei.

VĂRSĂTOR

Este unul dintre cele mai neconvenționale semne ale zodiacului. Vărsătorii sunt deschiși la orice fel de experiență sexuală. Sunt excitați de concepte mentale decât.

PEȘTI

Sunt cei mai mari actori ai zodiei. Pot încerca orice, cu oricine, oricând. Le place sexul în grup, le place să privească și nu spun "nu" aventurilor cu persoane de același sex. Cei mai mulți pești sunt bisexuali. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest