Agentul VIP revine din această seară la Antena Stars cu o nouă oră de difuzare: 22.00

 

În prima zi oficială de toamnă, 1 septembrie, “Agentul VIP” revine la Antena Stars la fel de incisiv ca şi până acum, dar cu şi mai multe informaţii în exclusivitate despre tot ce înseamnă showbizul românesc. Ca şi noutate, din acest sezon, show-ul realizat şi prezentat de Cristi Brancu îşi va schimba ora de difuzare: “ e o emisiune de 10. De azi, 1 septembrie e de 10 şi pentru că ora nouă de începere este 22.00

”Îi aştept pe telespectatori într-un studiou cu totul nou, spectaculos. Va fi cea mai dură emisiune de comentarii mondene. Pregătiţi-vă!”, declară Cristi Brancu, gazda showului Antenei Stars.

Cântăreaţa de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, va povesti în această seară la “Agentul VIP” despre drama prin care trecere după ce a suferit o operaţie de mărire a sânilor. Din cauza durerilor atroce provocate de silicoane, artista nu poate cânta la acordeon, fapt ce o determina chiar să renunţe la cariera ei muzicală. Ce decizie va lua Cornelia Catanga, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 22.00, la prima ediţie din sezonul de toamna al show-ului “Agentul Vip”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest