Ai grijă de inima ta! Curăţă-ţi sângele de colesterol cu ajutorul unul amestec natural şi eficient

 

Nu mulţi oameni sunt conştienţi de faptul că un nivel de colesterol ridicat prezintă o adevărată amenţare pentru inimă. Colesterolul rău va poate bloca arterele și poate provoca un atac de cord sau un accident vascular cerebral.

O valoare mai mică a numărului acestei substanţe tinde să fie ceva mai bună, chiar dacă riscul de apariţie al bolilor de inimă este diferit de la persoană la persoană, şi trebuie luat în calcul faptul că acesta poate fi şi genetic.

Aşadar este foarte important şi recomandat pentru sănătatea ta să îţi cureţi măcar din când în sângele de grăsimile nocive, pentru că astfel vei preveni bolile cauzate de nivelul ridicat de colesterol. Încearcă un remediu natural şi eficient. Iată cum se prepară conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Ingrediente:

- un kilogram de lămâi

- 5-6 legături de pătrunjel

- 3 litri de apă

- 50 de grame de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Se spăla lămâile și se tăie în bucăți, apoi se pun într-un vas împreună cu întreaga cantitate de bicarbonat de sodiu. Acoperă amestecul cu apa suficient cât să acoperi ingredientele în întregime. 

Se toacă pătrunjelul mărunt. Într-o oală mare, pe aragaz, se combină amestecul de lămâie cu pătrunjelul. Adaugă cei trei litri de apa. Gătește amestecul la foc mic timp de 2-3 ore. La final, se strecoară siropul și se păstrează într-un recipient de sticlă. 

Mod de administrare:

Începe fiecare dimineață cu o mică ceașcă din acest amestec. Urmează această rutină timp de cinci zile pentru a reduce nivelul de grăsimi din sânge și pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate. În cazul în care dorești să-ți protejezi inimă mai mult timp de acum încolo, încearcă acest remediu.

Foto: adevarul.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest