Ai încercat orice, dar tot nu scapi de bătături? Iată cel mai bun remediu natural care le vindecă în doar 3 zile

 

Multe persoane se confruntă cu problema tălpilor inestetice şi a bătăturilor, care de multe ori devin supărătoare în timpul mersului. Mai ales vara, când porţi sandele sau papuci, este ideal să ai nişte picioare frumoase şi îngrijite.

Bătăturile pot fi cauzate de purtarea încălțămintei incomode sau de faptul că ai pielea sensibilă, sau că mergi pe suprafețe mai dure. Dar nu îţi face griji pentru că există metode atât medicale, cât și naturiste pentru prevenirea și tratarea bataturilor.

Planta urechelniță reprezintă un remediu natural foarte bun împotriva bataturilor. Sucul acestei plante este folosit pentru vindecarea rapidă a rănilor, a iritațiilor și a arsurilor pielii, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Dacă vrei să scapi de neplăcutele bătături, ai nevoie doar de frunzele acestei plante și de pansamente. Alege câteva frunze de urechelniță (suficiențe cât să acoperi zona afectată de bătături). Elimină stratul exterior al frunzelor (pielea acestora poate fi ușor de îndepărtat). Aplică pe bătătură frunzele de urechelniță și fixează-le cu un pansament.

Repetă acest tratament timp de 3 zile, în mod regulat și bătăturile tale vor dispărea complet.

Foto: chirurgiapiciorului.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest