Ai pete maro de la soare pe decolteu? Scapă de ele cu aceste alimente

 

Îţi place să stai la soare, dar acesta îţi afectează pielea? Uită de produsele din comerţ costisitoare, care nu dau rezultate de niciun fel şi încearcă o alimentele naturale din bucătăria ta.

Pistruii sunt pete roşii-cafenii ale pielii, de dimensiuni mici, care invadează îndeosebi faţa, gâtul şi decolteul. În cazul în care pistruii sunt foarte pronunţaţi, ei sunt singurele zone care atrag soarele, restul pielii rămânând albă.

Metode naturale de tratament

Castravetele – Îţi poţi masa faţa cu o felie de castravete tăiată transversal sau te poţi spăla pe faţă de 2-3 ori pe zi cu suc de castravete. O dată pe saptamână fă-ţi o mască din castravete ras cu tot cu coajă şi amestecat cu iaurt. Tine-o pe faţă 15 minute şi apoi clăteşte.

Lămâia – Prepară-ţi o mască dintr-o lingură cu zeamă de lămâie, una de miere de albine şi alte două de brânză proaspătă de vaci. Aplic-o pe zonele cu pistui şi lasa-o să acţioneze timp de 30 de minute.

Iaurtul – laptele acru este un exfoliant excelent care te ajută să îţi cureţi tenul de celulele moarte şi să îl împrospătezi. El va fi evident mult mai alb.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest