Ai tenul uscat şi deshidratat? Iată cum poţi să prepari o mască rapid şi uşor folosind doar 3 ingrediente naturale

 

A venit sezonul rece, iar pielea noastră se usucă şi se deshidratează mai repede decât de obicei, mai ales cea de faţă, care este cea mai sensibilă şi cea mai expusă la frigul de afară. Dacă aveţi tenul uscat, această mască este perfectă pentru că este 100% naturală şi se prepară foarte rapid şi uşor.

Aveţi nevoie doar de trei ingrediente pentru prepararea ei, pe care sigur pe care sigur le aveţi prin casă: un albuş de ou, o linguriţă de miere şi o lingură de ulei de măsline.

Pentru început se bate foarte bine albuşul de ou până se face spumă cu ajutorului unui blender sau al unui mixer, într-un castron mic. Apoi se adaugă linguriţa de miere şi apoi cea de ulei de măsline. Amestacaţi bine toată compoziţia, iar masca este gata.

Înainte de aplicare trebuie să vă spălaţi foarte bine pe faţă, iar apoi să vă daţi cu un scrub, pentru a îndepărta toate impurităţile şi toate celulele moarte de faţă, iar astfel masca va acţiona în profunzime.

Compoziţia se aplică pe faţă cu ajutorului unei pensule sau pur şi simplu cu degete, se lasă să acţionze aproximativ 20 de minute, după care se spală cu apă călduţă. La final aplicaţi o cremă hidratantă. Aspectul pielii va fi vizibil îmbunătăţit.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest