Aimee Iacobescu, în pragul disperării! A murit cel care o ţinea în viaţă

 
+2 click pentru
galerie

Aimee Iacobescu este sfâşiată de durere. Necazurile parcă se ţin lanţ de ea! Recent, marea actriţă a pierdut o fiinţă dragă: pe cel care îi era prieten, dar şi medic. Iar acum starea ei de sănătate este din ce în ce mai gravă.

Aimee Iacobescu este distrusă! Starea ei de sănătate pare să nu se amelioreze deloc.

"Am o stare cumplită de... cum te-ai simţi înainte de a leşina... care e permanentă. Cu plămânii am eu probleme şi cu nişte hormoni.  Ameţesc, totul văd în sharf şi n-am curaj să păşesc," a declarat Aimee Iacobescu, la Antena Stars.

În ciuda faptului că are tratament prescris, actriţa nu se simte deloc bine.

"Iau numai doza care mi s-a prescris şi atât. Atât... nesiguranţa asta şi sfârşeala asta teribilă şi o greaţă teribilă. De la tratamentul ăsta. M-a dat peste cap, e adevărat," a mai spus artista.

Şi asta nu e tot! Necazurile parcă se ţin lanţ de Aimee Iacobescu. Recent, actriţa a pierdut o persoană foarte importantă din viaţa ei. Este vorba despre renumitul doctor Mihail Coculescu despre care Aimee Iacobescu vorbeşte cu lacrimi în ochi.

"El era pentru noi toţi şi pentru mine totul. Cât era de profesor, de savant, de doctor extraordinar. Indiferent de ora la care îl sunai din zi sau din noapte el îţi răspundea şi dacă aveai nevoie se urca în maşină şi venea,"
a povestit Aimee Iacobescu, printre lacrimi.

Nici acum nu-i vine să creadă că cel care i-a fost doctor, dar şi prieten timp de 40 de ani de zile nu se mai află printre noi.

Urmăriţi imaginile din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest