Alarmă falsă pentru Andreea Popescu! Graviduța a ajuns de urgență la spital: „Am avut niște stări...”

 

Andreea Popescu se pregateste sa devina mama pentru a treia oara. In urma cu o zi, aceasta a ajuns de urgenta la spital, ingrijorata de simptomele care anuntau venirea pe lume a copilului, dar a primit vesti bune dupa ce medicii au stabilit ca totul a fost o alarma falsa.

"Am avut niște stări mai diferite și l-am sunat pe domnul doctor și mi-a zis să mă duc la spital, la urgență, să mi se facă un control și să vedem dacă este de naștere sau nu, dar nu a fost. Am stat ceva pe acolo, mi-a făcut niște investigații și a fost o alarmă falsă, ceea ce e foarte bine pentru că nu aș fi vrut să nasc la 36 de săptămâni", a declarat Andreea Popescu la Antena Stars.

Vedeta a mai dezvaluit ca urmeaza sa nasca peste doua saptamani, spre sfarsitul saptamanii a 38-a sau inceputul celei de-a 39-a, adaugand ca se simte bine si ca a trecut peste momentul de panica. Andreea Popescu a povestit ca nu era pregatita pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil si ca nici sotul sau, Rareș, nu se afla in tara, acesta fiind plecat in Dubai cu fiul lor.

„Nu era nici Rareș acasă…adică nu eram pregătită. Nu aveam nici geantă de maternitate. Nu aveam nimic. M-am dus precum câinele surd la vânătoare și nu aveam nici haine pentru copil, adică eram așa, total nepregătită. Important era să nu vină pentru că este micuț, 2 kg și 900 g. Acum sunt bine. Nu mai niciun simptom de a naște”, a mai spus vedeta.

In concluzie, Andreea Popescu este optimista si pregatita pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil si asteapta cu nerabdare momentul in care va deveni din nou mamica


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest