Alertă în lumea mondenă! A iubit două vedete, acum are probleme cu legea!

 
+2 click pentru
galerie

Peste 70 de poliţişti au descins în forţă, în această dimineaţă, în 15 locaţii din Bucureşti, Ilfov şi Ialomiţa. Printre cei vizaţi este, potrivit unor surse apropiate anchetei, şi omul de afaceri Ciprian Nistor.

Despre el a scris presa mondenă că s-ar iubi cu Laurette. Fotomodelul a refuzat să comenteze, dar a precizat că nu are o relație cu omul de afaceri. În trecut, Ciprian Nistor a avut o relaţie și cu Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven.

"Nu ştiu nimic, cel puţin în secunda de faţă. Noi am avut o relaţie acum opt ani de zile, o relaţie care a durat nu mai mult, nu mai puţin de şase luni. Acea relaţie nu s-a terminat din vina mea, acea relaţie s-a terminat în secunda în care eu m-am trezit pe prima pagină a unei publicaţii cum că partenerul meu are probleme cu legea. Noi nu am avut o relaţie cu scandal, nu am avut o relaţie tumultoasă, nu am fost dusă în vacanţe, nu am fost plimbată pe banii lui, în niciun caz. Când am plecat în vacanţă, şi el vă poate confirma acest lucru, eu am mers pe banii mei. Noi nu am mai vorbit de aproape opt ani, ne-am întâlnit cred că acum un an sau doi întâmplător într-o parcare, ne-am salutat, ne-am urat toate cele bune şi cam asta a fost. Mai mult decât atât nu ştiu ce aş putea să comentez pe această temă," a declarat Adina Postelnicu de la trupa "Heaven", în exclusivitate pentru Antena Stars.

Nu e prima oară când numele afaceristului Ciprian Nistor ajunge în atenţia procurorilor. În urmă cu ceva timp, Nistor a fost acuzat că ar fi dat cel mai mare tun imobiliar din vestul ţării. Procurorii au decis neînceperea urmăririi penale în dosarul în care prejudiciul ajungea la aproape 3 milioane de euro.

Foto: renasterea.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest