Alertă în showbiz-ul românesc! Soţul Corneliei Catanga nu este de găsit!: „E prima oară, în 30 de ani de căsnicie” VIDEO

 

Cornelia Catanga este în culmea disperării! Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, artista a dat o veste de-a dreptul şocantă. Soţul ei a dispărut, în urmă cu 24 de ore şi mai mult de atât, nu răspunde la niciun apel telefonic.

Soţul Corneliei Catanga trebuia să o însoţească pe aceasta, în această dimineaţă, în platoul matinalilor de la Antena Stars. Întrebată de ce nu a putut sosit cu partenerul de viaţă, artista s-a eschivat, după care a spus lucrurilor pe nume, în speranţa ca va putea da de el mai repede sau că cineva o va putea ajuta în aceasta situaţie dramatică.

Au trecut 24 de ore de când nu mai ştie nimic de el. Aurel Pădureanu i-a pus inima pe jar şi chiar dacă a încercat să dea de el prin intermediul apelurilor telefonice, nu a avut niciun succes.

„Bomba, bombelor. Pe data de 7, ieri, a plecat la ora 20:00 de acasă şi nici la ora în care am plecat eu, nu a venit. Nici la telefon nu mi-a răspuns. E prima oară, când noi avem 30 de ani de căsnicie. Nu am putut să dorm toată noaptea. Dar sunt supărată.” a mărturisit Cornelia Catanga cu sufletul îndurerat, în platoul matinalilor de la Antena Stars.

Alături la bine şi la greu

Aurel Pădureanu a fost şi este persoana care i-a fost alături în orice situaţie. În urmă cu puţin timp, Cornelia Catanga a suferit un stop cardio-respirator, din cauza căruia, medicii au fost nevoiţi să îi pună un stent la inimă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest