Alessandra Stoicescu a fost externată! Sara Maria ajunge astăzi acasă

 
+3 click pentru
galerie

Alessandra Stoicescu este extrem de emoţionată! Astăzi, prezentatoarea TV va ajunge pentru prima dată acasă, alături de micuţa sa Sara Maria, după ce a fost externată din maternitate.

Vizibil emoţionată, Alessandra Stoicescu a povestit cum a fost până acum timpul petrecut alături de Sara, micuţa căreia i-a dat naştere în urmă cu trei zile. Se pare că emoţiile nu au părăsit-o, dar cu toate acestea, este extrem de nerăbdătoare să dea startul unei vieţi în trei.

"Mămica care e mută de emoţie! Nu-mi găsesc cuvintele. tAtâta emoţie şi atât fericire am de trei zile că mă apucă plânsul. Azi plecăm acasă cu fetiţa noastră. Are cercei de aseară. (...) Am venit cu emoţii uriaşe. Este o sarcină pe care mi-am dorit-o mult. Am aflat de ea de Crăciun. Din acel moment a început... Sarcina a fost una uşoară. Doar ultima perioadă. Fetiţa avea cordonul ombiligal de trei ori în jurul gâtului. Am făcut monitorizare zi de zi. Ne uităm amândoi la ea şi lăcrimăm", a spus Alessandra Stoicescu.

A visat numele fetiţei

Alessandra Stoicescu, în vârstă de 43 de ani, a mărturisit că a avut parte de o sarcină uşoară, iar la începutul lunii august, va fi prima oară când îşi va ţine fetiţa în braţe. Numele ales are valenţe biblice. Şi nu doar atât. Se pare că numele "Sara" i-a apărut şi în vis.

 „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel.” a mărturisit Alessandra Stoicescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest