Alessandra Stoicescu a visat numele bebeluşului! Ce nume va purta fiica ei şi ce semnificaţie are VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Alessandra Stoicescu trăieşte cele mai frumoase clipe din viaţa ei! Frumoasa prezentatoare numără zilele până când o să devină mămică. Într-un interviu, în exclusivitate pentru Antena 1, viitoarea mămică a declarat ce nume a ales pentru micuţa sa, dar şi ce semnificaţie are.

Alessandra Stoicescu, în vârstă de 43 de ani, a mărturisit că a avut parte de o sarcină uşoară, iar la începutul lunii august, va fi prima oară când îşi va ţine fetiţa în braţe. Numele ales are valenţe biblice. Şi nu doar atât. Se pare că numele "Sara" i-a apărut şi în vis. 

„Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel.” a mărturisit Alessandra Stoicescu.

Chiar dacă are 43 de ani, Alessandra Stoicescu nu ar vrea să apeleze la cezariană, ci ar dori să nască natural. Iar în ceea ce privește greutatea, ştirista susține că nu a luat foarte mult în greutate, ci s-a îngrășat doar „33 la sută', potrivit click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest