Alex Ashraf s-a despărțit de Oana Zăvoranu! Soțul divei a fost surprins în compania unei dominșoare

 

Jurnaliștii de la spynews.ro au anunțat că cei doi nu mai formează un cuplu, iar soțul vedetei s-at fi mutat de ceva timp din casa unde locuiau împreună. Jurnaliștii au investigat cât de adevărat este pontul primit pe adresa redacției, iar paparazzi au mers pe urmele lui Alex Ashraf, iar informația se pare că este adevărata.

Partenerul Oanei Zăvoranu a apărut în imagini alături de o dominșoară frumoasă, care arată foarte bine. Cei doi au fost surprinși ziua în amiaza mare. Alex a mers și a luat-o pe femeie de acasă și au plecat împreună către un restaurant din Capitală, acolo unde s-au întâlnit și cu un prieten.

După ce au petrecut câteva ore la restaurant, Alex Ashraf și presupusa iubită au plecat spre casa unde locuiește domnișoara, acolo unde a și înnoptat, semn că cei doi au o relație.

Jurnaliștii de la Spynews susțin că au aflat cine este femeia care i-a cucerit inima bărbatului cu care Oana Zăvoranu s-a căsătorit, dar spun că doresc să-i protejeze identitatea. După apariția acestor imagini, soțul Oanei Zăvoranu, a fost contactat pentru a comenta apariția lui alături de o altă femeie, însă a refuzat să comenteze și să ofere explicații în această privință.

Mai mult decât atât, a doua zi dimineață, bărbatul a ieșit să plimbe doi câini, care se pare că ar fi ai iubitei sale, acesta fiind un alt motiv care arată că cei doi au e o relație foarte apropiată.

De-a lungul timpului, presa de scandal a mai scris despre o posibilă despărțire între Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, însă cei doi au infirmat zvonurile de fiecare dată.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest