Alex Bodi a ajuns în carantină instituționalizată, după ce a fost oprit de Poliție pentru viteză! Avem toate detaliile!

 

După ce a fost oprit de Poliție pentru viteză excesivă, Alex Bodi se aștepta să primească o amendă și atât. Doar că lucrurile au stat complet diferit. Odată ce oamenii legii au descoperit că trebuia să se afle în izolare, l-au băgat, de urgență, în carantină instituționalizată.

Alex Bodi a fost dus direct într-una dintre instituțiile special aranjate pentru carantinarea persoanelor suspecte de COVID-19. Iar asta pentru că polițiștii, după ce l-au oprit pentru viteza excesivă, au descoperit că iubitul Biancăi Drăgușanu trebuia să se afle în izolare, însă el se plimba pe străzile din Capitală. Fară să stea la taclale, oamenii legii l-au băgat în carantină forțată.

Cum a început totul?

Potrivit Spynews.ro, Alex Bodi se afla la volanul bolidului său, în cursul nopții de marți, când a fost oprit de agenții rutieri pe șoseaua Pipera. Oamenii legii l-au tras pe dreapta din cauza depășirea limitei cu mult peste valoarea legală. 

Are planuri de nuntă cu Bianca

Se spune că după orice furtună apare și soarele, dar din câte observăm se poate întâmpla și invers. Cel puțin în cazul lui Alex Bodi. După ce zilele trecute declara că împăcarea cu Bianca Drăgușanu este cel mai bun lucru care i s-a putut întâmpla și că au planuri de nuntă, iată că ghinionul l-a lovit din plin pe afacerist.”Singura femeie cu care am intenția de căsătorie este Bianca. Cu asta am spus tot”, a spus Alex Bodi.

Astfel că planurile de căsătorie cu Bianca Drăgușanu vor mai trebui să aștepte încă două săptămâni, perioadă în care va sta în carantina instituționalizată. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest