Alex Bodi a confirmat relația cu rusoaica! Ce declarație de dragoste i-a făcut Dariei, la doar câteva zile după despărțirea de Bianca Drăgușanu!

 

Încurcate mai sunt căile dragostei, iar Alex Bodi o știe cel mai bine! Dacă până acum o săptămână declara că Bianca Drăgușanu este femeia visurilor sale, iată că acum s-a răzgândit și și-a găsit o altă muză: pe controversata Daria! Afaceristul a confirmat relația cu rusoaica și nu oricum, ci într-un mare fel!

După ce Spynews.ro a aruncat bomba și a dezvăluit toate detaliile care arătau că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai sunt împreună, iată că la nici o săptămână după separare, afaceristul s-a refugiat în brațele altei bombe sexy. Și știți deja despre cine vorbim!

Daria Radionova este femeia despre care s-a vehiculat că ar fi devenit iubita lui Alex Bodi încă după divorțul scandalos de Bianca Drăgușanu. După reîmpăcare, rusoaica s-a arătat extrem de deranjată de gestul afaceristului și a mărturisit că nu vrea să facă parte din „drama ieftină” dintre ei.

Dar iată că destinul a vrut altceva și Daria a intrat în atenția tuturor după ce ea și Alex Bodi și-au tot dat mesaje de amor cu subînțeles. Mai mult decât atât, întrebată de reporterii Antena Stars dacă ar avea o relație cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu, rusoaica a răspuns: „Maybe” - o replică ce lasă foarte mult loc de interpretări, nu-i așa?

Alex Bodi a confirmat relația cu Daria

Și dacă până acum doar ne-au făcut să ne ridicăm semne de întrebare despre relația lor, iată că acum Alex Bodi i-a luat în surprindere pe internauți, după ce pe pagina sa de socializare a publicat un filmuleț în care conducea și asculta o piesă extrem de romantică ale cărei versuri sunau cam așa: “Știi bine că doar tu ești fata din visele mele!”. Stați puțin, că asta nu este tot! Afaceristul a etichetat-o pe rusoaică în toată scena, semn că versurile îi erau dedicate.

Și așa cum era de așteptat, Daria Radionova a postat și ea câteva instasory-uri în care asculta o piesă la fel de romantică și în care l-a etichetat pe Alex Bodi.

Eh, ce mai putem spune decât că dragostea plutește în aer...


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest